05
липня
2024

Абердин-ангус PAXTON RED

В наявності сперма бугая абердин-ангуської породи- PAXTON RED.

Особливості бугая:

– Походження: класична британська порода великої рогатої худоби м’ясного напрямку, яка виведена в XIX столітті в Шотландії , в гірських районах з суворим кліматом, шляхом схрещування чорної комології худоби графства Абердіншир і бурого – графства Ангус ..

– Зовнішній вигляд: Бугай має червоне однотонне забарвлення, комолий, компактної статури,  з добре розвиненою м’язовою масою.

– Продуктивність: Відомий своїм високоякісним м’ясом, яке відзначається мармуровістю та ніжністю. М’ясо користується високим попитом на ринку, оскільки по ньому рівномірно розподілені найтонші жирові прошарки (розподіл жиру всередині м’язів). Це єдине м’ясо, яке не погіршує свої властивості з часом. Його не потрібно їсти саме свіжим – «дозріваючи» воно стає тільки смачніше.

– Репродуктивні показники: потомство відзначається високою фертильністю та легким отеленнями, при схрещуванні добре передаються гідності породи.

Поширення в Україні:

Абердин-ангуська порода широко поширена в Україні. Вона популярна серед фермерів завдяки своїм відмінним м’ясним якостям, невибагливості в утриманні та високій продуктивності. В останні роки ця порода набирає популярність серед великих фермерських господарств та приватних фермерів, які займаються м’ясним скотарством. Завдяки своїм адаптивним характеристикам та високій рентабельності, абердин-ангуси стають все більш популярними на українських фермах.

Бугай PAXTON RED є відмінним вибором для фермерів, які прагнуть досягти високих показників продуктивності та якості м’яса з мінімальними витратами на утримання.

Звертайтесь до нас, щоб отримати одного з найкращих  представників породи Ангус.